Herstellen van lekken & renoveren van verouderde daken

Wij doen een volledige herstelling van uw dak!

Wij doen een volledige herstelling van uw dak!

Ook voor het renoveren van uw plat dak kan u bij ons terecht. Is er slechts een lek te bespeuren? Het is nodig dat dit opgelost wordt zodat dergelijke problemen nooit uitmonden in grote waterschade!

WTCB-norm

WTCB-norm

Wij gaan steeds te werk volgens de WTCB-normen. Deze normen zijn opgesteld door het WTCB, het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf en gelden als kwaliteitswaarborg.

Met deze normen wilt het WTCB de concurrentiepositie van de Belgische bouwbedrijven op Europees niveau vrijwaren.

VCA-certificaat

VCA-certificaat

Daarnaast beschikt Asphaltwerken Dhondt Danny BVBA over een VCA-certificaat. VCA staat voor "Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers". Bedrijven met een VCA-certificaat hebben een certificatieprocedure doorlopen waaruit is gebleken dat het bedrijf doorgedreven inspanningen levert op het vlak van veiligheid en preventie. Daarbij wordt er niet enkel gekeken naar veiligheid voor werknemers, maar ook naar de veiligheid voor derden en voor de omgeving.

Bovenstaande normen en certificaten zijn uw garantie dat u niet op de eerste de beste beroep doet. Wij hebben in het verleden reeds bewezen goed en grondig werk te leveren, en zijn vast van plan dat te blijven doen.

Neem vrijblijvend contact op.